KARTICA TIGER

POSTANI ČLAN KARTICE TIGER!

KK Sixt Primorska v sezoni 2017/18 vsem navijačem in podpornikom kluba omogoča možnost, da postanejo del družine »tigrov« z nakupom kartice TIGER!

.: KAJ JE KARTICA TIGER?

Kartica TIGER združuje in bo še bolj združevala vse navijače in podpornike KK Sixt Primorska in je izključno komercialne narave. Ob nakupu katerekoli sezonske vstopnice, bo KK Sixt Primorska navijačem v sezoni 2017/18 podarila kartico TIGER, s tem pa bo navijačem omogočeno koriščenje številnih ugodnosti. Poleg uživanja na domačih tekmah KK Sixt Primorska bodo navijači s članstvom v klubu kartice TIGER deležni velikega števila aktivnosti, hkrati pa bili stalno in ekskluzivno obveščeni o dogajanju v KK Sixt Primorska.

INFORMACIJE O AKTUALNEM DOGAJANJU V KK SIXT PRIMORSKA

Elektronski newsletter, poslan ekskluzivno vsem članom kluba kartice TIGER.

AKTIVNOSTI

Kot člani kartice TIGER bodo imetniki kartice vabljeni na različne dogodke, ki jih organizira klub.

POSEBNA PONUDBA V SODELOVANJU S SPONZORJI

Članom kartice TIGER bo ponujena vrsta storitev in aktivnosti sponzorjev ter podpornikov KK Sixt Primorska po posebni ceni, ki jih lahko koristijo tekom sezone.

NAKUP KARTICE TIGER
NAKUP SEZONSKIH VSTOPNIC
UGODNOSTI IMETNIKOV SEZONSKIH VSTOPNIC


.: KARTICA TIGER – ČLANSKA IZKAZNICA KK SIXT PRIMORSKA

Cena: 40 EUR

Številne ugodnosti, ki jih med sezono 2017/18 lahko koristijo imetniki kartice TIGER:

  • Ugodnejši nakup posamičnih vstopnic za ogled domačih tekem KK Sixt Primorska (30-odstotni popust).
  • Ugodnejši nakup sezonskih vstopnic za ogled domačih tekem KK Sixt Primorska (30-odstotni popust; Ne velja za predhodne imetnike sezonskih vstopnic).
  • Različne ugodnosti pri podpornikih in sponzorjih KK Sixt Primorska. Ugodnosti bodo med sezono objavljene na uradni spletni strani KK Sixt Primorska (www.kkprimorska.si). V KK Sixt Primorska se bomo v prihajajoči sezoni neprestano trudili, da količino in ugodnosti različnih ponudnikov povečujemo in nadgrajujemo.
  • Obveščanje o aktualnih novicah KK Sixt Primorska preko posebnega newsletterja.

SPONZORJI

TEKMOVANJA

×

Spremljajte nas